Зовнішньоторговельна складова розвитку Причорноморського регіону на ринку аграрної продукції - Іртищева, І. О.; Рогатіна, Л. П. (My University, 2017)
В статті проаналізовано значення Причорноморського регіону у розвитку зовнішньоторговельних зв’язків України на ринку аграрної продукції. Охарактеризовано особливості експорту продуктів сільськогосподарського виробництва. Проаналізовано рейтинги регіонів України по сільськогосподарському виробництву та доведено провідну роль областей Причорноморського регіона.
Іртищева, І. О. Зовнішньоторговельна складова розвитку Причорноморського регіону на ринку аграрної продукції [Електронний ресурс] = Foreign Trade Component of the Development of the Black Sea Region in the Market of Agrarian Products / І. О. Іртищева, Л. П. Рогатіна // Глобальні та національні проблеми економіки. – Миколаїв : МНУ, 2017. – № 19. – С. 323–328.
Keywords: агропромислове виробництво; аграрна продукція; продовольча безпека; зовнішньоторговельні зв’язки; agro-industrial production; agrarian products; food safety; foreign trade relations