Договір міни - Достдар, Р. М. (My University, 2013)
У підручнику "Цивільне право України: Особлива частина" розглянуто окремі види договірних та недоговірних зобов’язань, спадкове право. Видання містить комплексне дослідження окремих видів договорів, недоговірних зобов’язань та спадкового права. Підручник адресовано науковцям, викладачам, аспірантам і студентам юридичних ВНЗ, юристам-практикам, а також усім, хто цікавиться цивільним правом.
Достдар, Р. М. Договір міни / Р. М. Достар // Цивільне право України. Особлива частина : підручник / за ред. В. Г. Фазикоша, С. Б. Булеци. – Київ : Знання, 2013. – Розд. 1.6. – С. 82–91. – (Вища освіта XXI століття).
Keywords: зобов’язання; договір; сторони договору; умови договору; міна; найм; спільна діяльність