Тренди іноземного інвестування та методи оцінювання інвестиційної привабливості регіонів - Єфімова Г. В.; Марущак, С. М.; Пащенко О. В.; Yefimova G. V.; Marushchak S. M.; Pashchenko O. V. (My University, 2021)
Визначено основні тренди іноземного інвестування в Україну. Проаналізовано методи оцінки рівня інвестиційної привабливості регіонів України, запропоновано напрямки їх удосконалення та застосування.
Trends of foreign investment and methods of evaluation of investment attractiveness of regions
Єфімова, Г. В. Тренди іноземного інвестування та методи оцінювання інвестиційної привабливості регіонів = Trends of foreign investment and methods of evaluation of investment attractiveness of regions / Г. В. Єфімова, С. М. Марущак, О. В. Пащенко // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 491–494.