Інструментальне виконавство з методикою викладання (акордеон/баян). Частина ІІ. Для змішаної форми навчання - Щербак Ігор Вікторович (My University, 2024)
У навчально-методичному посібнику подано матеріал із вивчення дисципліни «Інструментальне виконавство з методикою викладання (акордеон/баян) Частина ІІ. Для змішаної форми навчання» відповідно до вимог кредитно-трансферної системи організації навчального процесу у вищій школі; запропоновано інформаційний обсяг курсу, його опис, структуру, навчальне наповнення в межах тем і кредитів; завдання для самостійної роботи; розроблено тестові питання для самоконтролю; словник ключових музичних термінів і понять; словник іноземних музичних термінів; форми роботи та критерії оцінювання; список рекомендованої літератури. Видання адресоване студентам і викладачам закладів вищої освіти.
Щербак І.В. Інструментальне виконавство з методикою викладання (акордеон/баян). Частина ІІ. Для змішаної форми навчання : навч.-метод. посіб. / І.В. Щербак. Миколаїв, 2024. 180 с.
Keywords: інструментальне виконавство; музичні здібності та навички; музичний стиль; музичний жанр; виконавська інтерпретація; кредитно-трансферна система; змішана форма навчання