Розробка інформаційної системи авіакомпанії онлайн бронювання та реалізації авіаквитків - Міхняєв, Костянтин; Mikhniaiev, Kostiantyn (My University, 2022)
Дипломний проект на тему: “Розробка системи авіакомпанії онлайн бронювання та реалізації авіаквитків” має об'єм 86 сторінок, містить розділи – 4, рисунки – 25, використані джерела – 32. Ціль проекту полягає у підвищенні ефективності роботи авіакомпанії за рахунок впровадження інформаційної системи з віддаленого бронювання та реалізації авіаквитків. Завдання проекту полягає у розробці інформаційної системи. У першому розділі зроблений опис об’єкту дослідження і аналіз предметної області, сформовані вимоги, на основі яких розроблена концепція інформаційної системи. У другому розділі розроблений технічний проект системи. Представлені загальносистемні рішення для вибору типових програмних засобів. Спроектовано базу даних. Описані алгоритми роботи проекту. Визначені програмні і технічні засоби реалізації і експлуатації проекту. У третьому розділі розроблена робоча документація та проведена апробація проекту, яка показала коректну роботу усіх програмних модулів інформаційної системи. У четвертому розділі представлені правила охорони праці під час роботи за комп'ютером. Актуальність та новизна проекту полягає у підвищенні ефективності роботи та конкурентоспроможності авіакомпанії за рахунок web-додатка бронювання та реалізації авіаквитків та впровадження на цій основі інформаційної системи.
Міхняєв, К. Л. Розробка інформаційної системи авіакомпанії онлайн бронювання та реалізації авіаквитків = Development of an airline system for online booking and sale of air tickets : бакалаврська робота ; спец. 122 " Комп’ютерні науки " / К. Л. Міхняєв ; наук. кер. В. Ф. Ажищев. – Миколаїв : НУК, 2022. – 86 с.
Keywords: авіакомпанія; авіаквиток; квиток; бронювання; реалізація; купівля; модель; схема; рисунок; 122 "Комп’ютерні науки".; airline; air ticket; ticket; booking; sale; purchase; model; scheme; drawing