Професійна практика програмної інженерії - Карпова Світлана Олегівна (My University, 2024)
Вміщено методичні вказівки до виконання й оформлення лабораторних робіт з дисципліни «Професійна практика програмної інженерії», а також перелік літератури. Призначено для студентів галузі знань 12 «Інформаційні технології» спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» (освітньо-професійної програми «Інженерія програмного забезпечення»).
Карпова, С. О. Професійна практика програмної інженерії : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт / С. О. Карпова. – Миколаїв : НУК, 2024. – 52 с.