Методи управління ризиками в торговій організації - Гайдаєнко, О. В.; Меліксетов О. І.; Haidaienko, Oksana V.; Meliksetov Oleh (My University, 2023)
Розглянуто методи та підходи до управління ризиками в торговій організації, які відіграють важливу роль для створення цілісної стратегії управління ризиками, задля забезпечення стабільності та витривалості бізнесу.
Methods of risk management in trade organization
Гайдаєнко, О. В. Методи управління ризиками в торговій організації = Methods of risk management in trade organization / О. В. Гайдаєнко, О. І. Меліксетов // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 469–471.