Особливості вживання іншомовних та питомих слів у фаховому мовлені менеджера - Гарбар, І. В.; Гарбар, А. І.; Петрович, Л. І.; Harbar, I. V.; Harbar, A. I.; Petrovich, L. I. (My University, 2014)
У статті проаналізовано особливості вживання іншомовних та питомих слів у фаховому мовленні менеджера, доцільність заміни іншомовних слів українськими відповідниками
The peculiarities of foreign and native use application in the professional speech of a manager
Гарбар, І. В. Особливості вживання іншомовних та питомих слів у фаховому мовлені менеджера / І. В. Гарбар, А. І. Гарбар, Л. І. Петрович // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2014. – Вип. 7. – С. 27–30.
Keywords: іншомовні слова; англіцизми; фахове мовлення; терміни; українські відповідники; foreign words; anglicisms; professional broadcasting; terms; Ukrainian accordances