Моделювання електромеханічних систем - Волянський, С. М.; Волянська, Я. Б. (My University, 2018)
У посібнику викладено особливості моделювання електромеханічних пристроїв і систем за допомогою програмного комп'ютерного середовища МАТLАВ та його пакетів розширення. Розглянуто основні принципи функціонального і структурного моделювання в пакеті Simulink, докладно розглянуто питання моделювання електричних кіл, напівпровідникових перетворювачів і електромеханічних пристроїв у пакеті Sim Power Systems. Навчальний посібник містить систематизований виклад основних положень, що повністю відповідають змісту робочої програми з дисципліни "Моделювання електромеханічних систем" для бакалаврів спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка".
Волянський, С. М. Моделювання електромеханічних систем : навч. посібник / С. М. Волянський, Я. Б. Волянська ; за ред. О. А. Онищенка. – Миколаїв : Іліон, 2018. – 246 с.
Keywords: дослідження; інформаційна система; наука; об’єкт; процес; результат