Управління системою мотивації праці в банківській сфери - Єгорова У. С.; Yehorova U. (My University, 2023)
Єгорова У. С. "Управління системою мотивації праці в банківській сфери" – РУКОПИС. Випускна робота на здобуття ступеня «магістр» за спеціальністю "Менеджмент". – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, 2023. Кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню управління мотивацією праці в установах банківської сфери. В роботі розглянуто теоретичні підходи до процесу мотивації праці в банківській сфері, розкрито питання мотивації трудової діяльності: поняття, зміст та основні концепції. Показано роль системи мотивації праці в банківській сфері. Проаналізовано систему мотивації в АТ КБ "Приват Банк". Визначено організаційно-управлінську структуру відділення "Приват Банк". Розглянути основні методи реалізації системи мотивації праці у банку. Запропоновано напрямки підвищення ефективності системи мотивації банку, визначено методи, які можуть підвищити зацікавленість працівників до роботи в АТ КБ "Приват Банк".
Management of the work motivation system in the banking sector
Єгорова, У. С. Управління системою мотивації праці в банківській сфери = Management of the work motivation system in the banking sector : магістерська робота ; спец. 073 ''Менеджмент'' / У. С. Єгорова ; наук. кер. Н. П. Тубальцева. – Миколаїв : НУК, 2023. – 76 с.
Keywords: мотивація праці; управління; банк; методи; удосконалення; 073 ''Менеджмент''; work motivation; management; bank; methods; improvement