Прoблeми i пeрспeктиви oбiгу криптoвaлют - Гавриленко, Наталія; Допілко, Євген; Кошутська, Вікторія (My University, 2019)
На даний момент кожен з нас чув про те, що величезної популярності набирають різні валюти,так звані «криптовалюти». Що таке криптовалюта? У статті дається визначення криптовалюти, обговорюються їх переваги та недоліки з прикладом криптовалюти Bitcоin.
Гавриленко, Н. Проблеми і перспективи обігу криптовалют / Н. Гавриленко, Є. Допілко, В. Кошутська // Conference Proceedings of the 2-nd International Scientific conference "Economic and Social-Focused Issues of Modern World". – Bratislava : Publishing House VŠEMvs, 2019. – С. 136–141.
Keywords: Bitcoin; cryptocurrency; virtual currency; mining