Вдосконалення конструкції розпилювачів паливних форсунок середньообертового двигуна - Корнєєв Радіон Олександрович (My University, 2024)
В кваліфікаційній роботі розроблений комплекс заходів щодо покращення роботи паливної системи двигуна МaК 8M20С шляхом вдосконалення конструкції розпилювачів. Розглянуто особливості технічного обслуговування паливних форсунок. Наведені заходи щодо забезпечення охорони праці. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 64 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 10 джерел. Графічна частина представлена на 5 кресленнях формату А1.
Корнєєв, Р. О. Вдосконалення конструкції розпилювачів паливних форсунок середньообертового двигуна : магістерська робота ; спец. 142 ''Енергетичне машинобудування'' / Р. О. Корнєєв ; наук. кер. В. С. Наливайко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 61 с.
Keywords: паливна система; форсунка; розпилювач; впорскування; 142 ''Енергетичне машинобудування''; fuel system; injector; nozzle; injection