Система управління резонансним перетворювачем постійної напруги - Павлов, Геннадій Вікторович; Обрубов, Андрій Валерійович; Покровський, Михайло Володимирович; Нікітіна, Олена Володимирівна; Щербинін, Тимофій Володимирович (My University, 2010)
Корисна модель відноситься до перетворювальної техніки в галузі електрообладнання, зокрема до систем управління резонансними перетворювачами постійної напруги, та може бути застосована для регулювання вихідних параметрів резонансних перетворювачів у різноманітних перетворювальних системах.
Пат. 53708 Україна. Система управління резонансним перетворювачем постійної напруги / Г. В. Павлов, А. В. Обрубов, М. В. Покровський, О. В. Нікітіна Т. В. Щербинін (Україна). – Заявл. 18.05.2010 ; опубл. 11.10.2010, Бюл. № 19.
Keywords: перетворювальна техніка