Мігай, Наталя Борисівна2022-06-172022-06-1720182524-0900 (Online)2524-0897 (Print)https://eir.nuos.edu.ua/handle/123456789/5438Мігай, Н. Б. Підприємницький потенціал як стратегічний резерв підвищення регіональної конкурентоспроможності / Н. Б. Мігай // Причорноморські економічні студії. – 2018. – Вип.30, ч.1. – С. 155–159.У статті розглянуто суть підприємницького потенціалу регіону. Здійснено оцінку його складових в контексті впливу на регіональну конкурентоспроможність. Вказано рекомендації та переваги розвитку підприємницького потенціалу регіону на основі кластерних об’єднань. Визначено послідовність дій щодо створення кластера малих та середніх підприємств сільськогосподарського виробництва.ukпідприємницький потенціалрегіонскладові підприємницького потенціалконкурентоспроможністьмале та середнє підприємництвокластерсільське господарствоentrepreneurial potentialregioncomponents of the entrepreneurial potentialcompetitivenesssmall and medium enterprisesagricultural enterprisesПідприємницький потенціал як стратегічний резерв підвищення регіональної конкурентоспроможностіArticle