Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Основи програмування та алгоритмічні мови" - Приходько, Сергій Борисович (My University, 1999)
Методичні вказівки призначені для студентів, що вивчають основи програмування мовою Pascal.
Приходько, С. Б. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Основи програмування та алгоритмічні мови". Ч. 1 / С. Б. Приходько. - Миколаїв : УДМТУ, 1999. - 58 с. + ел. копія.
Keywords: основи програмування; алгоритмічні мови; автоматизовані системи; програмне забезпечення; комп'ютерні науки