Методичні вказівки для практичних занять з дисципліни "Управлінський облік" - Прокопович, Леонід Борисович (My University, 2012)
Методичні вказівки містять в собі завдання для практичних занять з класифікації витрат промислових підприємств за різними ознаками, розподілу загальновиробничих витрат, застосування методів обліку витрат та калькуляції собівартості продукції (робіт, послуг) у промисловості. Призначенні для студентів четвертого курсу інженерно-економічного факультету денної форми навчання спеціальності 7.0501016 "Облік і аудит".
Прокопович, Л. Б. Методичні вказівки для практичних занять з дисципліни "Управлінський облік" / Л. Б. Прокопович. - Миколаїв : УДМТУ, 2004. - 24 с. + ел. копія.
Keywords: управлінський облік; облік і аудит; методи обліку витрат; собівартість продукції