Бібліотечний клас «FE_VolumeProblemOfTheoryOfElasticity_Tetrahedron_20Nodes - Соков Валерій Миколайович (Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій, 2023)
Програмна реалізація структури/класу скінченного елементу (СЕ) призначена для інтегрування в метод СЕ для вирішення об’ємної задачі класичної/лінійної теорії пружності. Використовуючи цю структуру можна створювати матрицю жорсткості СЕ; обчислювати переміщення, деформації та напруження за відомими вузловими переміщеннями СЕ; приводити до вузлових реакцій розподілені зовнішні навантаження, початкові деформації тощо. Використовується кубічна повна поліноміальна апроксимація переміщень, на основі якої отримано решту структурних елементів.
авторське право (на комп'ютерну програму)
Keywords: метод скінченних елементів; класична/лінійна теорія пружності