Методичні вказівки для виконання курсової роботи з дисципліни "Технічна механіка" (розробка і розрахунки вертикального апарата, що працює під внутрішнім тиском) - Лисих, А. Ю. (My University, 2019)
Методичні вказівки для практичних занять містять теоретичний матеріал та методику розрахунку вертикального апарата, що працює під внутрішнім тиском. Розрахунки супроводжуються значною кількістю довідникової літератури. Методичні вказівки призначені для студентів, які навчаються за спеціальністю 144 "Теплоенергетика" денної і заочної форм навчання.
Лисих, А. Ю. Методичні вказівки для виконання курсової роботи з дисципліни "Технічна механіка" (розробка і розрахунки вертикального апарата, що працює під внутрішнім тиском) / А. Ю. Лисих. – Первомайськ : ПФ НУК, 2019. – 47 с.
Keywords: розрахунки на міцність; вертикальний апарат