Роль оздоровчо-рекреаційних технологій у підвищенні рівня здоров’я студентської молоді - Гуменков Юрій Олександрович (Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, 2025)
Метою дослідження було визначення ролі оздоровчо-рекреаційних технологій у підвищенні рівня здоров’я студентів та розробка рекомендацій щодо їх ефективного впровадження. Для досягнення мети та вирішення поставлених завдань обрано такі методи дослідження: теоретичні (теоретико — методологічний аналіз, класифікація та систематизація наукових джерел, порівняння та узагальнення даних теоретичних та експериментальних досліджень), емпіричні (спостереження, методи опитування, тестування, констатувальний та формувальний експеримент), методи обробки даних (узагальнення та систематизація якісних і кількісних даних емпіричного дослідження). Розроблена нами програма оздоровлення може бути використана в освітніх закладах для поліпшення рівня здоров’я студентів. Робота спрямована на розв’язання актуальних проблем формування здорового способу життя у студентській молоді, що сприятиме підвищенню їхньої фізичної активності, життєстійкості та загального добробуту.
The role of health and recreational technologies in improving the health level of student youth
Гуменков Ю.О. Роль оздоровчо-рекреаційних технологій у підвищенні рівня здоров’я студентської молоді = The role of health and recreational technologies in improving the health level of student youth : магістерська робота : спец. 014.11 Середня освіта (Фізична культура) / Ю.О. Гуменков ; наук. кер. Г.А. Лісенчук. – Миколаїв : НУК, 2025. – 66 c.
Keywords: оздоровчо-рекреаційні технології; організм людини; технологія; здоровʼя; А4.11 Середня освіта (Фізична культура)