Трансформація категорії добра у етиці - Щербак, Д. О.; Гончарова, О. О.; Shcherbak, D. O.; Щербак, Д. А. (Миколаїв: НУК, 2022)
В роботі розглянута етична категорія – добро. Порушена проблема трактування даного поняття різними філософськими школами та їхніми представниками. Простежено еволюцію поняття «добро» в ході історії людства.
Щербак, Д. О. Трансформація категорії добра у етиці = Transformation of the category of the good in ethics / Д. О. Щербак, О. О. Гончарова // Матеріали ІІІ всеукр. студ. наук.-практ. конф. "Філософські та культурологічні проблеми людства очима студентства". – Миколаїв : НУК, 2020. – С. 82–86.
Keywords: категорія; трансформація; трактування; гуманізм; мораль; category; transformation; treatment; humanism; morality; категория; трансформация; трактовка; гуманизм; мораль