Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання" - Поліщук, Віталій Анатолійович; Боду, Світлана Жаківна; Трофимова, Олена Валеріївна (My University, 2016)
Наведені вказівки містять методику виконання лабораторних робіт у процесі проходження курсу "Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання" та складання звітів. У кожній роботі приводяться короткі теоретичні відомості та описуються засоби вимірювань. Призначено для студентів денної і заочної форми навчання спеціальності 131 "Прикладна механіка". Можуть бути використані студентами інших спеціальностей, викладачами вищих навчальних закладів четвертого-третього рівнів акредитації.
Поліщук, В. А. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання" [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / В. А. Поліщук, С. Ж. Боду, О. В. Трофимова. – Миколаїв : НУК, 2016. – 79 c.
Keywords: взаємозамінність; точність; шорсткість; відхилення; міра; стандарт; технічні вимоги