English for Robotics - Міняйлова, А. В. (My University, 2022)
У посібнику наведено вправи та оригінальні тексти за професійною тематикою, спрямовані на формування і розвиток у студентів освітньої програми «Автоматика та робототехніка» навичок усного та писемного мовлення, читання наукової та довідникової літератури за фахом, презентації результатів наукових досліджень на міжнародних конференціях, ведення наукових дискусій англійською мовою. Навчальний посібник розроблений як основний курс дисципліни «Іноземна мова» (за професійним спрямуванням, англійська) і призначений для студентів 1–2 курсів освітньої програми «Автоматика та робототехніка».
Міняйлова А. В. English for Robotics : навч. посібник / А. В. Міняйлова. – Миколаїв : НУК, 2022. – 200 c.