Організація управління фінансово-економічною безпекою як фактор удосконалення якості корпоративного управління - Ванюшина, С. А.; Vanyushina, S. A. (My University, 2020)
Дипломна робота присвячена аспектам безпеки корпоративного управління. Предметом дослідження є теоретичні, методичні та практичні засоби формування механізму управління фінансовою безпекою підприємства. Інформаційною базою дослідження є законодавчі та нормативно-правові акти Верховної Ради України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, офіційні дані Державної служби статистики України, наукові праці вітчизняних та зарубіжних науковців, матеріали науково-практичних конференцій, матеріали, розміщені у мережі Інтернет, матеріали первинного обліку та статистичної звітності окремих підприємств. В роботі запропоновано авторський підхід до формування нової корпоративної культури в умовах пандемії СOVID-19 в рамках забезпечення економічної безпеки підприємства. Визначено систему нових методів управління персоналом, які є основою для формування безпекового управління корпоративною культурою. Привернута увага до заходів забезпечення особистої безпеки працівників, які повинні перебувати на робочому місці і не можуть працювати дистанційно. Також досліджен аналіз конкурентних переваг бізнесу на основі корпоративної культури.
Organization of management of financial and economic Security as a factor of improving the quality of corporate management
Ванюшина, С. А. Організація управління фінансово-економічною безпекою як фактор удосконалення якості корпоративного управління = Organization of management of financial and economic Security as a factor of improving the quality of corporate management : робота на здобуття рівня магістра ; спец. 073 “Менеджмент“ / С. А. Ванюшина ; наук. кер. Г. В. Єфімова. – Миколаїв : НУК, 2020. – 99 с.
Keywords: безпекове управління; корпоративна культура; розвиток; підприємство; економічна безпека підприємства; спеціальність : 073 “Менеджмент“; security management; corporate culture; development; enterprise; economic security of the enterprise