Методичні рекомендації щодо індивідуальної роботи студентів з курсу "Міжнародна економіка" - Копачинська, Інна Григорівна (My University, 2012)
Методичні рекомендації складаються з тематичного плану, тестових та розрахунково-графічних завдань, а також рекомендованої літератури з курсу "Міжнародна економіка". Призначена для індивідуальної роботи студентів економічних спеціальностей.
Копачинська, І. Г. Методичні рекомендації щодо індивідуальної роботи студентів з курсу "Міжнародна економіка" / І. Г. Копачинська. - Миколаїв : НУК, 2009. - 40 с. + ел. копія.
Keywords: міжнародна економіка; Європейське економічне співтовариство; міжнародний ринок праці; організація економічного співробітництва і розвитку; розрахунково-графічні завдання; інвестиції