Управління конкурентоспроможністю фармацевтичних підприємств - Удовиченко, П. М.; Udovychenko, P. (My University, 2020)
У магістерській роботі «Управління конкурентоспроможністю фармацевтичних підприємств» розкрито особливості управління конкурентоспроможністю фармацевтичних підприємств. Проведена оцінка конкурентоспроможності фармацевтичних підприємств. Розроблено механізм розвитку конкурентоспроможності фармацевтичних підприємств. Об’єктом дослідження є процеси функціонування механізмів конкурентоспроможності фармацевтичних підприємств. Наукова новизна одержаних результатів. Набули подальшого розвитку: механізми управління конкурентоспроможності фармацевтичних підприємств на основі оцінки підходів та потенціалу підприємств для забезпечення конкурентоспроможності фармацевтичних підприємств на основі стратегічного управління.
Удовиченко, П. М. Управління конкурентоспроможністю фармацевтичних підприємств = Management of competitiveness of the pharmaceutical enterprises : магістерська робота ; спец. 073 “Менеджмент“ / П. М. Удовиченко ; наук. кер. І. М. Запорожець. – Миколаїв : НУК, 2020. – 117 с.
Keywords: управління; конкурентоспроможність; фармацевтичні підприємства; потенціал; стратегічне управління; 073 “Менеджмент“; management; competitiveness; pharmaceutical companies; potential; strategic management