Шляхи оптимізації зовнішньоекономічної діяльності в Україні - Сємілєт, І. М.; Вдовиченко, Л. Ю.; Siemiliet, I. M. (My University, 2019)
У доповіді проаналізовано сучасні проблеми та перспективи розвитку зовнішньоекономічної діяльності в Україні. Розкрито фактори впливу на ефективність здійснення експортної та імпортної діяльності. Визначено основні напрями вдосконалення зовнішньоекономічної діяльності.
Ways to optimization the foreign economic activities in Ukraine
Сємілєт, І. М. Шляхи оптимізації зовнішньоекономічної діяльності в Україні / І. М. Сємілєт, Л. Ю. Вдовиченко // Матеріали всеукр. наук. екон. читань з міжнар. участю «Трансформація економічних процесів у морегосподарському комплексі України», 17–18 груд. 2019 р. – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2019. – С. 160–163.
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність; експорт; імпорт; foreign economic activity; export; import