Семантична динаміка годонімів міста миколаєва до та після декомунізаційних процесів: порівняльний аспект - Паркіна, Є. В.; Щербак, О. В. (My University, 2019)
Стаття присвячена дослідженню семантичної динаміки годонімів міста Миколаєва до та після процесів декомунізації. Висвітлено сутність поняття «годонім» та визначено його функції, а також обстежено семантичну специфіку найменувань вулиць, провулків, проспектів тощо міста Миколаєва до декомунізації та після неї.
Щербак, О. В. Семантична динаміка годонімів міста миколаєва до та після декомунізаційних процесів: порівняльний аспект / О. В. Щербак, Є. В. Паркіна // Матеріали XV Всеукр. наук.-метод. конф. студ. та молодих науковців "Прикладна лінгвістика 2019: проблеми і рішення", 16 трав. 2019 р. – Миколаїв : НУК, 2019. – С. 87–90.
Keywords: ономастика; годонім; декомунізація; семантика