Определение параметров импульсного механического воздействия на сварочную ванну для структуризации металла при автоматической дуговой наплавке - Лебедев, В. А.; Драган, С. В.; Галь, А. Ф.; Козырко, О. А.; Lebediev, Volodymyr O.; Drahan, Stanislav V.; Hal, Anatolii F.; Kozyrko, Oleh A. (My University, 2016)
Анотація. Викладено й експериментально підтверджено інженерну методику розрахунку параметрів механічного імпульсного впливу на зварювальну ванну з метою управління структурою металу при автоматичному дуговому наплавленні в СО2 на деталі циліндричної форми.
Определение параметров импульсного механического воздействия на сварочную ванну для структуризации металла при автоматической дуговой наплавке = Determination of parameters of mechanical pulse action on the weld pool for the metal structuring in automatic arc deposition welding / В. А. Лебедев, С. В. Драган, А. Ф. Галь, О. А. Козырко // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – № 1 (463). – С. 19–25.
Keywords: автоматическая дуговая наплавка; сварочная ванна; структуризация металла; механическое импульсное воздействие; автоматичне дугове наплавлення; зварювальна ванна; структуризація металу; механічний імпульсний вплив; automatic arc deposition welding; weld pool; metal structuring; mechanical pulse action