Методичні вказівки для самостійної роботи з розвитку інтонаційних та фоностилістичних навичок усного мовлення - Мочалова, Н. С. (My University, 2020)
Методичні вказівки спрямовані на допомогу студентам у самостійній роботі над теоретичними та практичними питаннями з розвитку інтонаційних та фоностилістичних навичок усного мовлення. Вони складаються з 14 уроків, які містять теоретичні положення та практичні вправи і завдання. Наприкінці вміщено глосарій ключових термінів, додаткові вправи для розвитку фоностилістичних навичок та список рекомендованої літератури. Призначено для студентів першого курсу спеціальності "Прикладна лінгвістика
Мочалова, Н. С. Методичні вказівки для самостійної роботи з розвитку інтонаційних та фоностилістичних навичок усного мовлення / Н. С. Мочалова. – Миколаїв : НУК, 2020. – 68 с.
Keywords: інтонація; фоностилістика; навички усного мовлення; фонетика; intonation; phonostylistics; speaking skills; phonetics