Проект 4-тактного газового двигуна потужністю 1705 кВт з розробкою технологічного процесу монтажу на судновий фундамент. Прототип Rolls-Roycе C26:33L6PG - Дульдієр Олексій Олександрович (My University, 2025)
В дипломному проекті було виконано розрахунок робочого циклу 4-тактного газового двигуна типу C26:33L6PG потужністю 1705 кВт при 1000 хв-1 колінчатого валу. За результатами розрахунку отримано основні параметри робочого циклу і побудовано індикаторну діаграму. Проведено аналіз ефективних показників проектованого двигуна й прототипу. Виконано динамічний розрахунок двигуна та побудовані діаграми динаміки. В конструкторському розділі виконано розрахунок систем двигуна. Розроблено технологічний процес монтажу двигуна на судновий фундамент. В роботі розглянуто основні вимоги до експлуатації двигуна, розроблено заходи з охорони праці та розглянуто питання охорони навколишнього середовища. Дипломний проект виконано українською мовою на 74 аркушах розрахунково-пояснювальної записки. Використано 10 літературних джерел. Графічна частина представлена на 4 кресленнях формату А1.
Дульдієр, О. О. Проект 4-тактного газового двигуна потужністю 1705 кВт з розробкою технологічного процесу монтажу на судновий фундамент. Прототип Rolls-Roycе C26:33L6PG : бакалаврська робота ; спец. 142 "Енергетичне машинобудування" / О. О. Дульдієр ; наук. кер. А. С. Познанський. – Первомайськ : ПННІ НУК, 2025. – 76 с.
Keywords: параметри робочого циклу; механізм газорозподілу; вібрація; шум; 142 "Енергетичне машинобудування"; operating cycle parameters; gas distribution mechanism; vibration; noise