Інноваційна спроможність регіонів як чинник економічного розвитку - Ревенко Н. Г.; Revenko Nadia (My University, 2021)
Розглянуто проблемні питання забезпечення інноваційної спроможності розвитку регіонів. Зазначено необхідність підвищення інноваційної компоненти освіти випускників закладів вищої освіти. Запропоновано удосконалення системи організації використання інноваційних ідей на регіональному рівні.
Innovative capacity of regions as a factor of economic development
Ревенко, Н. Г. Інноваційна спроможність регіонів як чинник економічного розвитку = Innovative capacity of regions as a factor of economic development / Н. Г. Ревенко // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 463–466.