Проблеми адаптації іноземних студентів у сучасному ВНЗ - Бєлоусова, С. М.; Шевченко, Д. О.; Byelousova, S. N.; Shevchenko, D. A. (My University, 2013)
У статті аналізуються психологічні, культурологічні та фізіологічні проблеми адаптації іноземних студентів, які навчаються в Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова. Розглянуто психолого-педагогічну роль викладача у процесі адаптації
The Problems of Foreign Students' Adaptation at Modern University
Бєлоусова, С. М. Проблеми адаптації іноземних студентів у сучасному ВНЗ / С. М. Бєлоусова, Д. О. Шевченко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2013. – Вип. 6. – С. 86–87.
Keywords: адаптація іноземних студентів; міжкультурна комунікація; педагогічна комунікація; adaptation of foreign students; cross-cultural communication; pedagogical communication