Розвиток фехтування в Миколаївському регіоні - Кувалдіна, О. В.; Болдарєв, Б. С. (My University, 2021)
Аналіз літературних джерел свідчить про те, що проблемам сучасного стану та історичного розвитку фехтування в Україні та світі присвячена чимала кількість наукових праць, але вони є більш загальними та не враховують регіональний контекст Миколаєва. Таким чином, проблема дослідження сучасного стану та розвитку фехтування в Миколаєві залишається невирішеною.
Болдарєв, Б. С. Розвиток фехтування в Миколаївському регіоні / Б. С. Болдарєв, О. В. Кувалдіна // Матеріали ХІV міжнар. студентської наук. конф. "Спорт та сучасне суспільство" – Київ : НУФВСУ, 2021. – С. 117–121.
Keywords: історія; фехтування; розвиток фехтування в Миколаєві