Визначення діапазону керування в електроприводі - Шарейко Д. Ю.; Вербін О. О.; Кошман М. В.; Shareiko D. Yu.; Verbin О. О.; Koshman M. V. (My University, 2023)
Отримано аналітичну залежність діапазону регулювання швидкості електроприводу двигуна постійного струму (ДПС) незалежного збудження. Розглянуто підпорядковане регулювання. Наведені передаточні функції замкнутої системи за збуренням та формули помилки керування, статичного спаду швидкості замкненої системи.
Determination of control range in electric drive
Шарейко, Д. Ю. Визначення діапазону керування в електроприводі = Determination of control range in electric drive / Д. Ю. Шарейко, О. О. Вербін, М. В. Кошман // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 361–363.