Методичні рекомендації з курсу "Політекономія" для самостійного вивчення студентами напряму "Економіка і підприємництво": В 2 ч. - Ковальова, Ірина Григорівна; Простяков, Михайло Григорович (My University, 2012)
Методичні рекомендації містять три теми програми політичної економії, які включають в себе загальні засади економічного розвитку суспільства, та перелік основної літератури. Призначені для студентів економічних спеціальностей усіх форм навчання.
Ковальова, І. Г. Методичні рекомендації з курсу "Політекономія" для самостійного вивчення напряму "Економіка і підприємство". У 2 ч. Ч. 1 / І. Г. Ковальова, М. Г. Простяков. - Миколаїв : НУК, 2007. - 36 с. + ел. копія.
Keywords: економіка і підприємництво; економічний розвиток суспільства; політична економія; економічна система; виробничі відносини