Використання вільного програмного забезпечення для підготовки фахівців у галузі інформаційних технологій із створення систем штучного інтелекту - Приходько С. Б.; Кудін О. О.; Prykhodko S. B.; Kudin O. O. (My University, 2023)
Cистеми штучного інтелекту широко застосовуються в різних галузях, у тому числі в інформаційних технологіях. Тому підготовка сучасних фахівців у галузі інформаційних технологій потребує знань і навичок з моделей та алгоритмів систем штучного інтелекту для вирішення великої кількості завдань, таких, як визначення різноманітних реакцій за допомогою регресійних моделей, ідентифікація людини за біометричними ознаками та ін.
Using free software for training specialists in the field of information technologies for creating artificial intelligence systems
Приходько, С. Б. Використання вільного програмного забезпечення для підготовки фахівців у галузі інформаційних технологій із створення систем штучного інтелекту = Using free software for training specialists in the field of information technologies for creating artificial intelligence systems / С. Б. Приходько, О. О. Кудін // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 405–406.