Підвищення ефективності теплоутилізаційних контурів когенераційних установок при використанні водопаливних емульсій - Корнієнко, В. С.; Kornienko, V. С. (My University, 2018)
Дисертація присвячена підвищенню ефективності теплоутилізаційних контурів когенераційних установок при використанні водопаливних емульсій шляхом скорочення викидів шкідливих речовин і зменшення споживання палива енергоустановкою за рахунок установки конденсаційної поверхні нагріву в утилізаційному котлі (УК) і збільшення глибини утилізації відхідних газів із УК.
Increasing the efficiency of heat utilization circuits of cogeneration units with using of water-fuel emulsions
Корнієнко, В. С. Підвищення ефективності теплоутилізаційних контурів когенераційних установок при використанні водопаливних емульсій : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / В. С. Корнієнко ; наук. кер. А. А. Андреєв ; МОН України ; НУК ім. адмірала Макарова. – Одеса, 2018. – 26 с.
Keywords: водопаливна емульсія; утилізаційний котел; конденсаційна поверхня нагріву; корозія; забруднення; water emulsion; exhaust gas boiler; condensation heating surface; corrosion; pollution