Психологічні особливості кризи середньої дорослості у жінок - Резнікова Т. В.; Reznikova T. V. (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі представлено теоретичні основи та емпіричне дослідження психологічних характеристик кризи середнього віку у жінок. Проведено аналіз сучасних підходів до вивчення даної проблематики з використанням надійних психодіагностичних методик та методів математичної статистики для підтвердження достовірності отриманих результатів.
Psychological features of midlife crisis in women
Резнікова, Т. В. Психологічні особливості кризи середньої дорослості у жінок = Psychological features of midlife crisis in women : бакалаврська робота ; спец. 053 ''Психологія'' / Т. В. Резнікова ; наук. кер. І. Є. Чугуєва. – Миколаїв : НУК, 2025. – 63 с.
Keywords: жінка; криза; вікова криза; криза середнього віку; 053 ''Психологія''; woman; crisis; age crisis; midlife crisis