Аналіз причин коливання тиску у системах водопостачання з метою їх мінімізації - Сидоренко, В. В.; Буравченко, К. О.; Sydorenko, Volodymyr V.; Buravchenko, Kostiantyn O. (My University, 2015)
Розглянута система керування водопостачанням. Для вирiшення питання побудови системи керування запропоновано використати регулятор зi змiнними параметрами та структурою. Крiм того зауважено, що регулятор зi змiнною структурою та параметрами дозволить досягти заданих показникiв якостi роботи системи, але не досягти екстремуму функцiоналу, тому що при керуваннi не використовує розривних функцiй.
Сидоренко, В. В. Аналіз причин коливання тиску у системах водопостачання з метою їх мінімізації = Analysis of the causes of pressure fluctuations in water supply systems for the purpose of their minimization / В. В. Сидоренко, К. О. Буравченко // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – № 4 (460). – С. 113–117.
Keywords: система керування водопостачанням; функцiонал ефективностi системи керування; регулятор зi змiнною структурою; система управления водоснабжением; функционал эффективности системы управления; регулятор с переменной структурой; water supply control system; functional of control system efficiency; regulator with variable structure