Робота з проектами на заняттях з іноземної мови - Єганова, Л. Л.; Yeganova, L. L. (My University, 2011)
Застосування проектних форм роботи для навчання іноземної мови має велике значення, тому що проекти орієнтовані на дію та відкривають простір для отримання реальних знань. В рамках цієї творчої роботи студенти проводять дослідження та роблять маленькі відкриття
Using project work in foreign language teaching
Єганова, Л. Л. Робота з проектами на заняттях з іноземної мови = Using project work in foreign language teaching / Л. Л. Єганова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2011. – Вип. 4. – С. 37–38.
Keywords: мета; спільне планування; обговорення; об’єднання в команди; пошук інформації; оцінка результатів; aim; joint planning; discussion; team cooperation; information searching; result assessment