Податкове стимулювання інвестиційної та інноваційної діяльності - Гавриленко, Н. В. (ППІ НУК імені адмірала Макарова, 2022)
Через систему податкових пільг держава захищає національного товаровиробника. Одночасно за допомогою податків держава може стимулювати фінансування пріоритетних галузей економіки, а також надходження коштів в економіку країни з таких джерел, як іноземні інвестиції. Саме вивченню цієї можливості податків присвячене дане дослідження.
Гавриленко, Н. В. Податкове стимулювання інвестиційної та інноваційної діяльності / Н. В. Гавриленко // Матеріали наук.-техн. конф. "Економічні проблеми розвитку промисловості регіону". – Первомайськ : ППІНУК, 2009. – С. 43–48.
Keywords: податки; підприємництво; бюджет; інновації; інвестиції; стимулювання