Управління якістю в бібліотеці вишу на основі стандарту ISO 9001:2000 - Ларенкова, С. В.; Larenkova, S. V. (My University, 2017)
У статті розглядаються історичні засади виникнення і розвитку менеджменту якості; питання впровадження та удосконалення системи менеджменту якості в діяльність бібліотеки вишу; висвітлюється практичний досвід створення системи менеджменту якості в НБ НУК імені адмірала Макарова, визначаються його перспективи на майбутнє
Quality management in the university library based on ISO 9001:2000 standard
Ларенкова, С. В. Управління якістю в бібліотеці вишу на основі стандарту ISO 9001:2000 [Електронний ресурс] / С. В. Ларенкова // Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. «Візія бібліотеки ВНЗ в контексті розвитку сучасних соціокомунікаційних концепцій». – Миколаїв : Наук. б-ка НУК, 2017. – Режим доступа : http://lib.nuos.edu.ua/uk/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97-%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D1%96%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8
Keywords: бібліотека вишу; інновації; менеджмент якості діяльності бібліотеки; university library; innovation; library activities quality management