Вища математика - Майборода Олександр Валерійович; Пєтков Ігор Васильович; Романчук Наталія Олександрівна; Коваль Сергій Станіславович (My University, 2025)
Вміщено теоретичні відомості, приклади розв’язання задач та індивідуальні завдання для самостійної роботи з розділів вищої математики: «Елементи лінійної алгебри», «Елементи векторної алгебри», «Аналітична геометрія на площині та в просторі». Призначено для студентів денної та заочної форм навчання та буде корисний викладачам закладів вищої освіти.
Вища математика : навч. посібник : у 3 ч. Ч. 1 / О. В. Майборода, І. В. Пєтков, Н. О. Романчук, С. С. Коваль. – Миколаїв : НУК, 2025. – Ч. 1. – 180 с.