Шпіцберген - Дмитриченко, І. В. (My University, 2004)
Розглянуто правовий режим архіпелага Шпіцберген.
Дмитриченко, І. В. Шпіцберген / І. В. Дмитриченко // Юридична енциклопедія / М. П. Зяблюк, Ж. Д. Гудзенко, В. П. Горбатенко та ін. ; за ред. Ю. С. Шемшученка. – Київ : Вид-во "Українська енциклопедія", 2004. – Т. 6. – С. 446.
Keywords: архіпелаг Свальбард; адмінстративний округ Норвегії; Договір про Шпіцберген 1920