Олександр Миколайович Дубовий - Панченко, Тетяна Степанівна; Корольова, Тетяна Денисівна (My University, 2002)
Біобібліографічний покажчик присвячується 100-річчю кораблебудівної освіти в Україні та 30-річчю науково-педагогічной діяльності доктора технічних наук, професора, академіка, першого проректора Українського державного морського технічного університету ім. адмірала Макарова Олександра Миколайовича Дубового.
Олександр Миколайович Дубовий: Біобібліографічний покажчик / Уклад.: Т.С. Панченко, Т.Д. Корольова. – Миколаїв: УДМТУ, 2002. – 19 c.
Keywords: Дубовий Олександр Миколайович; біобібліографічний покажчик; наукові праці; УДМТУ-НУК; матеріалознавство та технологія металів