Імідж країни та національний бренд: специфіка формування - Філатова О. С.; Filatova O. S. (НУК, 2021)
У дослідженні подається тлумачення понять «імідж», «імідж країни». Окреслюються «іміджеві характеристики» та канали комунікації, що сприяють формуванню позитивного образу країни. Локально визначені основні фактори, інструменти та сучасні технології формування національного бренду.
Country image and national brand: specifics of formation
Філатова, О. С. Імідж країни та національний бренд: специфіка формування = Country image and national brand: specifics of formation / О. С. Філатова // Матеріали XI всеукр. наук.-практ. конф. "Миколаївщина і Північне Причорномор’я: історія та сучасність" (до 30-річчя Незалежності України). – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 344–347.
Keywords: імідж; імідж країни; національний бренд; технології; комунікація; image; country image; national brand; technologies; communication