Проблема акустичного забруднення вулично-дорожньої мережі міста Миколаєва - Літвак, С. М.; Літвак, О. А; Честних, Ю.В (My University, 2021)
Визначено рівні шумів на ділянках вулично-дорожньої мережі з високою інтенсивністю руху автотранспорту в межах території міста Миколаєва і обґрунтовано ефективні природоохоронні заходи, спрямовані на зниження негативного впливу шуму на стан міського середовища і здоров’я людей.
Літвак С.М. Проблема акустичного забрудненя вулично-дорожньої мережі міста Миколаєва / С.М. Літвак, О.А. Літвак, Ю.В. Честних // Матеріали ХІV Міжнародної науково-технічної конференції «Проблеми екології та енергозбереження». – Миколаїв : Вид. Торубара В.В., 2021. – С. 189–192.
Keywords: вулично-дорожня мережа; транспортні засоби; рівень звуку; інтенсивність руху; екологічна безпека; street and road network; vehicles; sound level; traffic intensity; ecological safety; landscaping of the city