Актуальні проблеми реалізації економічних прав людини в умовах війни - Кошутський Андрій Сергійович; Гавриленко Наталія Вікторівна (My University, 2023)
Повномасштабна війна в Україні наразі вимагає перегляду та переосмислення підходів до формування політики у сфері державного регулювання економіки та пошуку нових ефективних методів державного управління. Кожна людина має право на соціальний та міжнародний порядок, за якого права та свободи, викладені у Загальній декларації прав людини, можна вважати повністю здійсненими. І навіть якщо більшість із нас відчувають, що таке глобалізація, сама ця концепція є складною і при цьому має найрізноманітніші зв'язки з правами людини.
Кошутський, А. С. Актуальні проблеми реалізації економічних прав людини в умовах війни / А. С. Кошутський, Н. В. Гавриленко // Матеріали всеукр. наук.-практ. конф. "Захист прав людини на універсальному та регіональному рівнях". – Дніпро : УМСФ, 2023. – С. 309–312.
Keywords: право; права людини; економічні права людини