Сучасні психолого-педагогічні проблеми в технічній галузі вищої освіті - Чугуєва, І. Є.; Chuguyeva, I. Y. (My University, 2009)
Розглянуті основні проблемні моменти в сучасному стані вищої професійної освіти в технічній сфері. Акцентовано увагу на психологічні фактори розвитку сучасної вищої освіти
Чугуєва, І. Є. Сучасні психолого-педагогічні проблеми в технічній галузі вищої освіті / І. Є. Чугуєва // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2009. – Вип. 2. – С. 355–359.
Keywords: парадигма вищої освіти; професійний розвиток; професійна компетентність; професійна самосвідомість; paradigm of higher education; professional development; professional competence; professional consciousness