Метод квазіконстант - Кімстач, О. Ю. (My University, 2012)
Розглянуто метод квазіконстант, призначений для параметричної оптимізації об’єктів електромеханіки. Проаналізовано вибір незалежних змінних та критеріїв оптимізації. Наведено алгоритм виконання уточнення результату оптимізації при методі квазіконстант.
Кімстач, О. Ю. Метод квазіконстант / О. Ю. Кімстач // Вісн. НУК.– Миколаїв, 2012. – № 2. – Режим доступу : http://evn.nuos.edu.ua/article/view/22667/20277
Keywords: метод квазіконстант; параметрична оптимізація; електромеханіка; цільова функція